Polttopullon valmistaminen

Äpärän huone liekeissä

Monet varmastikin tuntevat tarvetta polttaa kirkon/seurakunnan omaisuutta. Tähän tarkoitukseen sopii mitä parhaiten meidän suomalaisten vanha kaveri, polttopullo. Myös Molotovin cocktailina tunnettu pieni mutta pippurinen sähikäinen on lähes kaikin puolin täydellinen väline kun tarkoituksena on tuhota esim. kirkko tai seurakuntatalo. Ainekset ovat helposti saatavilla ja virkavallan on käytännössä mahdoton niitä jäljittää. Valmistusprosessikaan ei vaadi mitään insinööriä.

separator

1. Hanki ensin tarvittavat tavarat polttiksen valmistamista varten: 1-5 litraa bensiiniä, 3-15 kaljapulloa, ja talouspaperia. Kuten aiemmin mainitsin, em. aineksia on virkavallan erittäin vaikeaa ellei mahdotonta jäljittää, koska kyseessä on pelkästään miljoonien ihmisten käyttämiä päivittäistuotteita.

2. Lorauta bensa kaljapulloihin, ja sulje pullot jollain kuljetuksen ajaksi.

3. Siirry kohteeksi valitsemasi rakennuksen lähettyville.

4. Poista korkit pulloista ja aseta talouspaperia pullojen suulle siten, että heitettäessä bensa varmasti syttyy tuleen. Sytytä talouspaperi. Varo polttamasta itseäsi, ainakin tässä vaiheessa.

5. Heitä polttis kohteeseensa ennenkuin paperin palava osa saavuttaa bensan. Mikäli kaikki meni oikein, edessäsi ovat epäpyhän tulen liekit, ja maailmassa on taas yksi kirkko/seurakuntatalo vähemmän. Ave Sathanas!!!

Nyt kun tiedät miten, on aika siirtyä osioihin miksi & milloin.

1. Kuten aiemmin totesin, kirkot rumentavat maiseman ja ovat kaiken pahan alku ja juuri. Tästä syystä on vähintäänkin järkevää polttaa kirkko.

2. Kirkkoja polttamalla voit kokea olevasi suurin ja kaunein. Pääset myös muiden Saatananpalvojien suosioon ja saat lisää seksipartnereita kyseiseltä taholta. Jokainen goottipillu kostuu varmasti kun selostat polttaneesi sen ja sen kirkon siellä ja siellä. Seurakuntatalon tai vastaavan pienemmän kohteen polttamisella saat korkeintaan suihinoton - polta siis kirkko.

3. Myös pelkästään se seikka, että krisnuja saletisti vituttaa, on ehdottomasti vaivan arvoinen.

4. Paras aika polttaa kirkko on tietysti yöllä, jolloin tulen liekit valaisevat koko taivaan. Yöllä on myös keskimäärin pienempi mahdollisuus jäädä kiinni.

5. Jos todellakin pääset valitsemaan ajankohdan, paras aika polttaa kirkko on tietysti 6. 6. kello 6.