Miksi nekropedofilia on kivaa?

Aatuutilullaa, mätää raadon pilluaa

Monet teistä luultavimmin nussivat jotakin, oli objektina sitten pillu, kulli, perse tai mikä tahansa ihannoimanne aukko/uloke eläimessä tai ihmisessä. Mutta, oletteko koskaan ajatelleet miten hienoa olisi naida kuollutta vauvaa tai lasta?

separator

Useat ovat varmaankin törmänneet tapauksiin joissa partneri on kommentoinut jotain tyyliin "Sori, mulla ei seiso.", "Aaa, älä, sattuu!", "Hei, ei tänään.", "BÄÄ-ÄÄ-ÄÄHH!!!". Sanomattakin on selvää, että aktista ei ole tulossa kovin hyvää, tai sitten sitä ei ole tulossa lainkaan, ellette sitten tule siihen tulokseen, että raiskaus on paikallaan. Seuraavassa tutustutan teidät hyvän vaihtoehdon, nekropedofilian, kiehtovaan maailmaan. Voin taata että kuollut 3-vuotias nappula ei paljoja valita kun käytte toimeen.

separator

1. Ensimmäiseksi kannattaa ottaa selvää, missä on lähin ruumishuone tai vastaava.

2. Ota mukaan saha, kirves ja muita haluamiasi seksileluja.

3. Murtaudu ruumishuoneelle, tapa mahdolliset vartijat ja etsi nuorin mahdollinen raato.

4. Jos sinulla on tuuria, on tarjolla kuolleina syntyneitä vauvoja. Tässä tapauksessa valitse makusi mukainen raato, ja siirry toimeen. Jos olet mies, voit yrittää naida vauvan kaikkiin reikiin, oli niitä sitten kolme tai kaksi, sukupuolesta riippuen. Olettaen, että kyseessä oleva kuollut sikiö on yhä neitsyt, ja kyrpäsi ei mahdu mihinkään aukkoon, tai ne kaikki ovat jähmettyneet kiinni, voit lyödä kirveellä sikiön mahaan/selkään kunnon aukon, johon onkin hyvä tunkea kyrpää. Oma suosikkini on lyödä sikiön kallo halki, ja survoa kulliani aivomössön sekaan. Suosittelen! Jos taas olet nainen, ehdotan että sahaat sikiöltä jonkin raajan irti, ja työntelet kylmää ja kankeaa kättä tai jalkaa haluamiisi aukkoihin. Väitän, että sikiön kylmä ja kohmettunut jalka kuumassa pillussasi (ja/tai muissa aukoissasi) antaa sinulle elämäsi orkun. Jälkeenpäin voit vaikka syödä vittumehuissasi uitetun raajan. Nam!

5. Älä kuitenkaan luule, että vain tällä sivulla neuvomani tyylit ovat soveliaita. Ideana on, että partnerisi ei todellakaan valita, ja saat tehdä tasan sitä mitä itse haluat. Voit esim. nuolla sikiön vittua/kyrpää/persettä, tai vaikka kusta/paskoa sen päälle. Käytä mielikuvitustasi!

6. Eikö vain ollutkin kivaa? Jos mielesi, tekee, ota toki evästä ruumishuoneelta kotimatkaa varten. On tosi evil kuunnella jotain kunnon bläkkiä ja nakerrella kuolleen lapsen raajaa.

- Neuvon mielelläni aloittelevia nekropedofiilejä uuden harrastuksen parissa. Jos siis tahdot tietää jotain, mutta et tiedä kenen puoleen kääntyä, mailaa rohkeasti minulle kysymyksiesi kera. Osoitteeni löydät etusivulta.