10 hyvää syytä polttaa kirkkoja ja kaadella hautakiviä

Oho, lätty meni kenoo

Kaiken pahan alku ja juuri, kristillinen kirkko, ansaitsee vähintäänkin maailman täyden vihan vuosisatoja kestäneen sorron, murhien, pelottelun, ja yleisesti ottaen kaikkien tunnettujen rikosten takia. Kirkkojen polttaminen on käypä tapa kantaa kortensa kekoon.

separator

Eikö sinuakin vituta aina kun näet kirkon? Tuo valheellisen äpärän palvontaan omistettu iso, maiseman pilaava rakennus, joka useimmiten on myös keskeisellä paikalla, joka olisi helvetin paljon järkevämpää käyttää muuhun tarkoitukseen. Ei hätää! Tällä sivulla kerron miksi tuon maailman suurimman valheen tyyssijan tulee hävitä epäpyhän tulen liekeissä.

separator

1. Kristillinen kirkko on vastuussa historian pahimmista raakuuksista. Sanovatko sellaiset asiat kuin "inkvisitio", "noitaroviot" ja "ristiretket" mitään? Ihmisten kidutus, polttaminen ja tappaminen on kyllä mielestäni hieman ristiriitaista kirkon oppien kanssa. Kaikenlaiset kukkahattutädit ja liimanhaistelijathan katsovat esim. uusnatseja kieroon, koska heidän mielestään Adolf Hitler oli hyvä jätkä, vaikka hänen väitetään olevan vastuussa muutaman jutkun kohtalosta. Miksei kristittyjen kirkkoa katsota yhtälailla pahalla silmällä? Sehän symbolisoi edellä mainitsemiani raakuuksia. Ja näistä raakuuksista on jopa todisteita. En usko että uusnatsien annetaan levittää oppejaan yhtä laajasti kuin kristittyjen, noiden saastaisten ihmistenpolttajien. Olisikohan jossain kohtaa kenties mennyt metsään?

2. Kirkko pilaa maiseman. Kuka perkele haluaa elää paskapuheen symbolin varjossa? En minä ainakaan. Eikö jossain pitäisi alkaa raksuttaa, että "Hetkinen, miksi tienoon paras paikka on uhrattu valheen huoneelle?"?

3. Kristillinen kirkko opettaa ihmisiä naurettaviin utopioihin, kuten "lähimmäisenrakkauteen", omastaan jakamiseen, ja vastaaviin typeryyksiin. Sanokaa onko mitään vitun ideaa olla rakastavinaan joka vitun idioottia joka vastaan tulee? EI! Maailma on täynnä meitä Saatanan lapsia huonompia ihmisiä, ja sitä ei yksi 2000v vanha satukirja kyllä muuta yhtään mihinkään. Miksi helvetissä meidän tulisi antaa omastamme toisille, vain siksi että heillä ei ole? Nykyaikainen kapitalistinen yhteiskunta takaa jokaiselle rahaa, joka sen eteen on valmis tekemään työtä. Jos siis joku neekeri tulee tänne meidän rahoillemme, sille tulee antaa korkeintaan nyrkkiä. Enemmistön ei tule kärsiä siksi, että loisena elävä vähemmistö ei pysty/halua itse elantoaan hankkia. Ehdotan siis, että kaikki neekerit, vammaiset ja muutoin yhteiskunnalle hyödyttömät tulee ampua yhteisen edun nimissä.

4. Kirkko yrittää myös velvoittaa ihmisiä yhteen jos toiseenkin idioottimaisuuteen, kuten maksamaan veroa siitä, että saa uskoa heidän valheisiinsa (onko naurettavampaa kuultu?). On rikollista tyrkyttää kansalle valhetta sen syntymästä asti. Muut kristilliset uskonnot ovat tässä kohtaa hieman luterilaisia vähemmän tyhmiä, koska äpärän kasteen saa vasta aikuisena, eikä häpeän merkkiä lasketa väkisin avuttoman vauvan elämää varjostamaan. Kaikki kastetilaisuuden suorittaneet papit pitäisi hitaasti polttaa kuoliaaksi!!!

5. Kirkko neuvoo ihmisiä sitomaan elämänsä 2000v sitten kirjoitettuun, korkeintaan wc-paperiksi soveltuvaan kirjaan, jossa ehdotetaan uskomaan johonkin olemattomaan. Yritys valjastaa tyhmä massa omien valheidensa kahleisiin tulisi olla rovion uhalla kielletty. Tästä voimmekin päätellä, että vain typerät ihmiset lankeavat äpärän valheeseen. Maailma ei ole puhdas ennenkuin viimeinenkin kristitty on kuollut!

separator

Ja tässä hyviä syitä ryhtyä kaatamaan hautakiviä:

1. Kristityn ei pidä saaman rauhaa Saatanan lapsilta, edes kuoltuaan. Hautojen häpäisy on oiva tapa osoittaa vihaansa kristinoppia vastaan, ja koska hautausmaita ei ymmärretä (vielä) juuri ollenkaan vartioida, kiinnijäämisen riski on lähes olematon.

2. Tärkeintä on välittää viesti äpärän valheen orjille. Aivojaan käyttävä kansa ei enää anna heidän rauhassa harjoittaa rappiollisia menojaan.

3. Jo se seikka, että tiedät vittuunnuttavasi monta ihmistä tempullasi, tuo mukavaa tyydytystä.

4. Jos kaadat usein kiviä, se käy jo urheilustakin. Kunto kohoaa, ja välität selvästi viestisi kristityille. Voiko parempaa hommaa edes olla?

5. Kivien kaatelu on yksinkertaisesti kivaa!