jumalanpilkka.netFor more information on Finnish blasphemy cases see Jumala häipyi Salamalta vuonna 1944, Jumalanpilkkalaki ja miksi se pitäisi kumota and Raamatun primitiivinen maailmankuva. You may also want to check the Finnish law against blasphemy.

Finlex: UK - ilmaisuvapaus ja jumalanpilkka.

YLE: Salamasodan opetuksia.

Finnish law against blasphemy: RL 17. 10 § (24.7.1998/563) Uskonrauhan rikkominen. Joka

"1. julkisesti pilkkaa Jumalaa tai loukkaamistarkoituksessa julkisesti herjaa tai häpäisee sitä, mitä uskonnonvapauslaissa (267/1922) tarkoitettu kirkko tai uskonnollinen yhdyskunta muutoin pitää pyhänä, tai

on tuomittava uskonrauhan rikkomisesta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi."

In English: "Who mocks God or publicly defames or disgraces what church or religious community considers as sacred. Must be fined or sentenced upto six months of inprisonment for breach of the peace of religion." Or something like that... U get the point.

"Jumalan pilkkaaminen on vaarallisempaa kuin maanpetos." In English: "Blasphemy is more dangerous than treason."
-M. Ebeling / Christian Democrats

"Jumalanpilkka on rikos." In English: "Blasphemy is a crime."
-J. Alaranta / Center Party

Loukatakseni uskovaisten tunteita julkaisen seuraavan virkkeen: "Ja totisesti minä sanon teille, kun tulee päivä niin te huudatte täällä on Herra ja tuolla on Herra ja hiialahiiala mutta te ette enää muista että Jeesus seurustelee vakituiseen tiineen aasin tamman kanssa koska Jeesus ei ole mikään tuhkamuna."
-Hannu Salama in Juhannustanssit, the Finnish book author convicted to three months suspended inprisonment for blasphemy in 1968 - later pardoned by the Finnish dictator Urho Kaleva Kekkonen.

"Keskiajalla elänyt dominikaaniveli Mestari Eckart sanoi, että Jumalaa pilkattaessa häntä ylistetään. Ihmisten mielikuvat Jumlasta ovat aina vääriä, sillä Jumala on paljon suurempi. Siksi jumalanpilkka on mielikuvajumalan naurettavuuden osoittamista ja sellaisena oikean Jumalan ylistämistä. Yleensä jumalanpilkkana pidetty toiminta ei ole Jumalan, vaan joidenkin tekohartaiden ilmiöiden pilkkaamista. Niissä usein onkin naurun aihetta."
-Jaakko Heinimäen hartauskirjasta

Examples of blasphemy?

Fuck the skull of Jesus
Jeesus oli huoranpenikka
Jumalanpilkkaa!
Rienaus
the Satanic Verses: Why it should be banned?
Uskonrauhaa rikkovaa musiikkia?

So please notify the police to inform them about this criminal act @ [email protected] and also remember to contact the Finnish state church [email protected] and [email protected] not forgetting [email protected].