Mustatkaa äpärän huone vihallanne!

Dinmu Borgen was here

Kuten nuo saastaiset krisnutkin yrittävät meitä mustamaalata, tulee meidänkin iskeä takaisin kymmenkertaisesella voimalla näyttääksemme äpärän laumalle, kuka määrää. Kaikenlaisten äpäränpalvojien mestojen häpäisy tuottaa mukavaa mielihyvää, ja on muutenkin kova, evil, 666 ja paras juttu. Kuten minäkin, teidän ylijohtajanne tässä maailmassa, olette myös te seuraajani velvollisia aina tilaisuuden tullen häpäisemään äpärän huoneen.

separator

1. Wanha klassikko on tietysti kirkon seinälle, ovelle tai mihin tahansa kuseminen. Voit myös paskoa kirkon ovelle, ja sen jälkeen heittää tortut seinille tai ikkunasta läpi, jos onnistuit vääntämään suurenkin jöötin.

2. Kuten kuvassa näkyy, myös kirkon seinille voi maalailla kaikkia hienoja perustason iskulauseita. Tässä tapauksessa siis tuon erään kovan Saatananpalvojabändin nimen. Muitakin sopivia Saatanistibändien nimiä voi käyttää, kuten esim. Graddle Filt, Humppaorkesteri Yötoive, Starovarijus, Splikont, KOrNi, Birtny Pears jne. Käytä toki mielikuvitustasi ja maalaa kirkon seinälle myös vaikka ko. bändien hurjaa lyriikkaa.

3. Yksi hieno idea on myös maalata jollain Saatanistien salakielellä koodattuja iskulauseita kirkon seinille. Niitä ei kyllä kukaan ymmärrä, mutta ne näyttävät evileiltä. Jos et osaa mitään Saatanistien salakielistä, niin voit aina keksiä päästäsi jotain, kuten vaikka "Zan Eh Gom Zumbum Seitan Poks", joka kuulostaa aivan uskomattoman infernaaliselta. Eihän se mitään tarkoita, mutta kaikki tajuavat että asialla ovat varmasti olleet hurjat Seitanistit, ja yrittävät työllä ja tuskalla kenties tulkatakin mokomaa. Hehehe.

4. Toinen varsin toimiva tyyli on erilaisten karujen Seitanistisymbolien maalaaminen kirkkojen seinille. Näitä ovat siis mm. väärinpäin käännetty risti, pentagrammi, penis, hampunlehti, pääkallo & ristiluut, Antton Santer Lavyn naama ja McDonaldsin logo. Ei ole suurtakaan väliä, miten näitä yhdistelee, joskin esim ristiä käytettäessä tulee olla ehdottoman varmaa, että se tosiaan on käännetty väärinpäin. Muuten voi koko viesti mennä vähän reisille. Pääasia nyt kuitenkin on, että yleensä sotkette äpärän liikehuoneiston jollain tavalla. Maalatkaa sinne seinään edes vaikka "Moi!" jos ette muuta keksi.

5. Myös muita viekkaita iskulauseita ovat hyvät bändit luoneet, esim. Graddlen keksimä "Jeesus on vittu", joka on englanniksi "Jeesus are the fuck". Mulla on toi paitakin, ja se on siisti. Näitä kaikkia tapoja luovasti yhdistelemällä pääsee yleensä hyvään ja Saatanalliseen lopputulokseen, ja siten muiden Saatananpalvojien suosioon.