Vuohiseksiä Saatanan Nimeen

I see Goat above, I see Goat below

Jos nyt on niin, että moottorisahamasturboinnin ja nekropedofilian päälle ehditte kirkkojen polttamisesta ansaitsemanne seksiseuran viemän ajan lisäksi säädellä lisää perversioita, niin vuohiseksi on aika kova sana. Monet innovatiiviset artistit ovat ammentaneet tästä infernaalisesta kanssakäymisestä paljon hyviä biisejä joita kannattaa kuunnella. Vuohiseksi on tietysti vanhana itämaisena taiteena saanut paljon erilaisia muotoja, joista nyt kerron teille muutamia.

separator

1. Vuohisuklaajuna - Vankilaleffoja katselleet tuntevat varmasti kuvion. Tarkoituksena on siis olla jonossa ja vedellä toisiaan persiiseen. Ainakin 50% jonon jäsenistä tulee olla vuohia, mieluiten mustia. Pääasiassa tämä on meidän miesten/urosvuohien huvia, joskin naiset voidaan erikoistapauksissa päästää pitoihin mukaan jos he ovat varustautuneet puolimetrisillä strapdildoilla. Pillut ovat tässä tapauksessa täysin "off limits", joskin muutamia poikkeuksia on vastaan tullut. Jos sinä nainen tahdot liittyä meihin iloisiin veikkoihin, niin ota yhteyttä minuun. Tarkistan toosasi peniskoopillani maksutta. Vinkiksi voin sanoa, että jos naisessa on yksikin karva silmien alapuolella (pitkiä hiuksia ei lasketa), niin pakit tulee.

2. Vuohiseksihipat - Kulttini uudeksi villitykseksi nopeasti noussut ajanviete. Kuvaan kuuluu metsässä tapahtuvat riennot, joissa kellään ei ole mitään päällä, lukuunottamatta tietysti nussintatilanteita, joissa joku/jokin saattaa olla asennosta riippuen päällä. Tämä ilottelu vaatii vain noin 33% vuohia, joiden sukupuolellakaan ei tässä ole enää niin väliä. Loput kaksi kolmasosaa ovat ihmisiä tai demoneja. Naisetkin ovat tervetulleita mukaan, ja kulttiini jonottavat sakkolihat jonottavat myös näihin tilaisuuksiin. Pääperiaate on melko selkeä. Koko porukka juoksee vintti pimeenä toistensa perässä metikössä, ja jos toisen saa kiinni, niin pitää nussia. Vintin pimennykseen käytettävien substanssien valinta sinäänsä ei ole järin oleellista, kunhan ne ovat laittomia.

3. Vuohinuijakarkelot - Melko yksinkertainen ja vapaa vuohiseksin muoto, ja sopii tästä syystä hyvin aloittelijoille. Homma toimii lähinnä siten, että vapaamuotoisessa ryhmässä on vuohia ja ihmisiä, jotka sitten ilman eri suunnitelmaa hässivät toisiaan, ja lopuksi ihmiset viuhuttavat vuohet kuoliaaksi jollain evilillä Burzum-tyylisellä piikkinuijalla. Tämän jälkeen koko homma alkaa alusta, ja ihmiset vetelevät kuolleita vuohia. Joissain poserien piireissä tämä tunnetaan myös ikävän kliinisellä nimellä "Vuohinekronuijafilia", mutta itse käytän tuota em. nimeä.

4. Vuohipizzakinkerit - Tämä on ruoka-alan ammattilaisille tuttu viritys, jonka tavoitteena on nussimisen jälkeen valmistaa vuohista ruokaa. Tämä toimenpide sopii hyvin varsinkin Vuohinuijakarkeloiden jälkihuviksi. Reseptejä en ala tähän listata, mutta voin kertoa, että esim räkäspermassa marinoitu vuohenkulli on namia. Sama pätee vuohenpaskalla höystettyyn peräsuoleen.

5. Vuohenkullipeijaiset - Kuten nimikin kertoo, perustuu kyseinen karkelointi vuohenkulleista nauttimiseen. Tavalla tai toisella syötäväksi valmistettuja vuohenkulleja tulee olla tarjolla paljon, ja luonnollisesti myös muutamia eläviä vuohia, joiden kanssa voi vapaasti paritella. Illan kohokohtahan on tunnetusti aina kilvoittelu, jossa on tarkoitus syödä niin monta vuohenkullia kuin mahdollista. Minä olen tietysti paras, ja oma ennätykseni on 666 syötyä vuohenkullia. Tokihan noita jää aina ylikin, jonka jälkeen niillä nyt saa tehdä mitä lystää. Itse heittelen vuohenkulleilla vesilintuja.