Saatana vaatii verta!

Blood for Satan

Musta Ruhtinas kulkee keskuudessamme. Hän vapauttaa meidät äpärän valheen kahleista, ja täyttää sielumme vihalla heikon paimenen lampaita vastaan. Tästä kiitokseksi meidän tulee antaa hänelle veriuhri. Lucifer on ilmestynyt minulle lsd-tripilläni ja kertonut tahtonsa. Minä välitän sen nyt teille.

separator

1. Aloita hankkimalla uhritikari, tapporaiskatun krisnun kallo ja musta kaapu.

2. Keksi joku kova Saatanallinen nimi, kuten vaikka Azazel, Abigor tai Belsebub.

3. Lähde varusteinesi rullaamaan mustaan yöhön, ja etsi uhrisi kohde/kohteet.

4. Kohteen valinta on tärkeä seikka kunnon uhrimenoissa. Jos olet valinnut uhriksesi eläimiä, niitä tulee olla vähintään kolme. Yksi jokaiselle Epäpyhän Kolmiyhteyden jäsenelle. Eli siis Paholaiselle, Saatanalle ja Adolf Hitlerille. Ihmisiä uhrattaessa riittää yleensä yksi. Vuohen verestä saa yleensä parhaat kiksut. Lisäbonusta saa jos uhraa mustan vuohen.

5. Raahaa uhrisi johonkin metikköön, sido se/ne pakettiin, ja aseta ne johonkin kivelle makaamaan. Heitä kaapu niskaasi. Mumise itseksesi valitsemaasi jännää Saatanallista nimeä, ja kohota uhritikari ensin taivaisiin äpärän nimeä manaten, ja iske se sitten uhrisi päästä läpi.

6. Jos olet jossain lähiömetikössä, on eduksi jos tajusit suukapuloida uhrisi. Siinä tapauksessa että se on ihminen, siis.

7. Ota käteesi krisnun kallo, ja anna uhrisi veren valua siihen. Muista jatkuvasti öristä evilisti sitä Saatanallista nimeä. Kolaa juomalla tai kananmunakarkkeja syömällä saat hienot limat kurkkuusi, jolloin örinä onnistuu helpommin.

8. Vetäse huikkaa siitä krisnun kallosta, ja tarjoa siemaukset myös mahdolliselle yleisölle. Näin vaikutat tosi pahikselta.

9. Lopuksi voit sohia uhriasi sillä puukolla, ja jauheliha-astetta lähestyttäessä kannattaa paiskoa sisäelimet ympäri metikköä. Se on eviliä.

10. Nyt voit palata kotio nukkumaan tietäen, että Saatana tykkää sinusta.