Raiskatkaa kaikki nunnat!

Kaikki nunnat ovat oikeasti HUORIA

On ilmiselvää, että jos ihminen lukitsee itsensä homeiseen luostariin ja omistaa elämänsä tuon kirotun valheen kuninkaan palvelemiselle, niin alkaahan siinä väkisinkin panettaa vaikka miten rukoilisi. Tästä syystä nunnat ovat aina kiimassa, vaikka ovatkin onnistuneet sen salaamaan melko hyvin. Nunnaluostareissa vierailleet henkilöt ovat varmasti panneet merkille oudon rätinän joka tuntuu täyttävän muutoin hiljaiset käytävät. Kuten arvata saattaa, tämä ääni lähtee vittumehulla kyllästetyistä kynttilöistä, jotka sytytettäessä kertovat vähän enemmän luostarin menosta kuin kenties olisi tarkoitus. Ihmisiähän ne nunnatkin on... yleensä. Samankaltaisesta syystä luostareiden kynttilävarannoista löytyy joskus omituisia ruskeita kynttilöitä.

Nyt siis sinä, joka tahdot häpäistä tämän osan ammattilaisista äpäränpalvojista, voit huoletta käydä löytämääsi nunnaan käsiksi, ja "raiskata" hänet. Kokemuksesta voin kertoa, että selibaatissa elävät muijat eivät juurikaan vastustele kun muka "pakolla" tarjotaan melaa. Saavatpahan vihdoin kaivatun tekosyyn rietastella kun eivät muka pääse alta pois. Jotkut nunnista ovat tosin syntyjään tai hurjissa luostariorgioissa opitun tavan mukaan lesboja, ja tämä tuo jännän lisän nunnien raiskailuun, koska joskus ne kuitenkin pistävät melko tulisestikin hanttiin.

1. Suurta nunnaa ei pidä sinun valitseman

2. Maahan ei tule sinun siementäsi valuttaman

3. Nunnaa ei pidä sinun omiman

4. Muista aina epäpyhittää nunnaraiskaus

5. Jos punainen virta solisee, hiilikellarille pitää sinun siirtymän

6. Nunnaluostaria ei pidä sinun tuhoaman

7. Abbedissaa ei kuulu sinun häpäisemän

8. Uutta elämän liekkiä ei pidä sinun sytyttämän

9. Nunnaa pitää sinun alistaman

10. On vai yksi jumala, Saatana, ja RIENAAJA on hänen profeettansa.


Jos joku kohta sattui jäämään epäselväksi, niin tässä uuden käännöksen versiot näistä käskyistä:

1. Älä jumaliste höylää liian läskiä nunnaa. Joku raja kato.

2. Ei kannata mällätä ympäriinsä, vaan pistä nunnat nielemään aktin saldo. Ei nääs jää ikävää todistuisaineistoa nurkkiin.

3. Ei niitä saa kotio viedä pidemmäks aikaa. Nouda ja nauti -periaate toimii, kuhan myös palautat nunnan käytön jälkeen.

4. Nunnaa nussiessasi voit tunnelman kohottamiseksi öristä Saatanallisesti, taikka hyräillä jotain bläkkiä.. useinhan noi on kyllä sama asiakin.

5. Jos noukkimallas nunnalla sattuu olemaan menkat niin vedä sit perseeseen sitä ennemmi.

6. Poltettu nunnaluostari herättää viranomaisten taholla epätoivottua huomiota, ja leikki saattaa jäädä siihen. Voi myös käydä niin ikävästi että nunnat muuttavat muualle. Anna siis olla.

7. Abbedissa on yleensä megakranttu ja kurppanen vanhapiika, josta nyt ei saa mitään iloa irti. Paree jättää väliin.

8. Kuten kohdassa kuusi, tämäkin saattaa herättää vääränlaista huomiota. Nunnat ovat harvemmin paksuna.

9. Nunnaa jyystäessäsi voit vaikka kiskoa sitä letistä tai solvata sitä haukkumalla huoraksi yms. kliffaa.

10. Vähemmästäkin hyvien neuvojen tulvasta on mulle ojenneltu kaikenlaisia titteleitä. Pitäkää siis tekin minua profeettana, koska se kuulostaa jännältä. Osa kunniasta kuuluu luonnollisesti minua inspiroineelle Saatanalle.