Kotikemian forum
Kaiken tiedon keskus, jossa sananvapaus ja forumin omat säännöt määräävät!
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.


Tänään on 13.10.2002, 14:28
Kotikemian forum :: Mielipidepalsta :: Terroristiksi leimaaminen
Einstein
Kokenut kemistiViestejä: 170

Tila: Offline

Terroristiksi leimaaminen(16.8.2002, 16:29)
Katselet kauniina päivänä hyllyjäsi ja toteat, että kemikaalit alkaa käydä hieman vähiin...ja oho, ammoniakki on kokonaan loppu. Lähdet ajelemaan kohti Värisilmää hakeaksesi 3 litraa ammoniakkia lisää. Saavut kaupalle, kävelet sisään. "Terve!", "Voidaanko auttaa jotenkin?", "Ei tarvi, löydän tarvitsemani nopeasti.", "Selvä.". Kävelet hyllylle, silmäilet, otat hyllystä 3 litran ammoniakkikannun. Kävelet kassalle iloitessasi sitä että hyllyssä oli ammoniakkia myytävänä. Myyjä katsoo kannuasi, sitten sinua. Hetken hiljaisuus. "Mitäs sinä aiot räjäyttää tällä määrällä?". Järkytys. Kauhistus. Ihmettelyä.

SIIS NIINKUN MITÄ VITTUA TÄÄ TÄLLAINEN TARKOITTAA!?!?! Oikeesti alkaa nyppimään oikein huolella tällaiset ihmiset, jotka määrittelevät pommien rakentelun sen perusteella mitä kaupasta ostat!! Eikö kemiaa saisi harrastaa ilmankin räjäyttelyä ja räjähteiden valmistamista? Mitä vikaa minä olen mennyt tekemään? En niin vittu mitään! Ja mitenköhän vitussa ammoniakin saat räjähtämään ilman mitään muuta??? KYSYN VAAN ETTÄ MIKÄ IHMISIÄ RIIVAA!?!

Ja vielä kaiken kukkuraksi LEHDISTÖ ja TELEVISIO: ne liioittelee asioita täysin ja KAIKKI, missä on sytytyslanka tai jotain palavaa ja sen voi heittää, on POMMI! Tässä viikko sitten luin Iltalehteä ja Iltasanomia ja niissä kerrottiin autoPOMMISTA, joka oli tekstin mukaan "pullo jossa oli palavaa nestettä sisällä ja korkin läpi pullon sisään meni sytytyslanka". SAI-RAS-TA! Kuka näitten tietojen oikeellisuuksia tarkistaa oikein? Joku apina banaanipalkalla vai?

Sama homma oli WTC:n kanssa: kyseiset lehdet taisivat hehkuttaa "Osama bin Laden kohdistanut pommi-iskun WTC:n kaksoistorneihin lentokoneilla!".....naurettavaa ja noloa...en voi muuta kuin puistatella päätäni ja nauraa hiljaa sisimmässäni kun luen tällaisia otsikoita

Ehkäpä lähdenkin isompana töihin sanomalehteen julkaisemaan "pommi"otsikoita OIKEILLA tiedoilla
Hullulla halvat huvit, idiootilla ilmaiset
IP: Tallennettu
rc
Kokenut kemisti


I Love Powerboards!
Viestejä: 108

Tila: Offline

RE:Terroristiksi leimaaminen(16.8.2002, 21:39)
En ole joutunut samanlaiseen tilanteeseen, vaikka olenkin kemikaaleja runsaasti hankkinut.

Jokatapauksessa toi kuvailemasi myyjä on todella törkeä! Jos mun kohdalle sattuisi, tekisi mieli pistää lihoiksi

Onhan se selvää, että keskivertoihmisiä (Alepan kassoja ja linja-aitokuskeja) pelottaa kaikki mistä he eivät käytännössä tiedä mitään. Varsinkin kun media paisuttelee joka ikistä pikku tapahtumaa kuvailemaasi tyyliin.

Räjähteetkään eivät ole kuin runsaasti energiaa sidoksissaan omaavia molekyylejä ja niille on muutakin käyttöä kuin ihmisten vahingoittaminen, kallion "louhiminen" esimerkiksi.

Jos "median uhrien" vainoharhaisuus menee pisteeseen, jossa ammoniakin ostaminen tulkitaan puolittaiseksi terroriteoksi ja aspiriinin(josta voidaan valmistaa TNT:tä tehokkaampaa räjähdettä) ostamisesta saa ehdollista vankeutta, on mielestäni kaikki terrori yhtälailla puoliksi oikeutettua.


Jos jotain alkoi vituttamaan tämä teksti, viesti löysi kohteeseensa
I ain't a killer but don't push me
Revenge is like the sweetest joy next to gettin pussy
"Killuminati"
IP: Tallennettu
NaClo3I Love Powerboards!
Viestejä: 17

Tila: Offline

RE:Terroristiksi leimaaminen(17.8.2002, 12:20)
Tämä leimaaminen, epäily, ja pelko ovat yleisiä tämän alan harrastajien piireissä...alkaa jo muistuttaa poliisien kohtelua moottoripyöräiliöihin jotka kutsuvat itseään BOMBEREIKSI jos joku on kuullut niistä...(olin justiinsa niitten kokoontumisessa ja poliiseja pyöri
www.sunpoint.net/~bombers/

Pioneerit on pioneereja...
IP: Tallennettu
kurtti
Harrastelija


kyllä AP miehen tiellä pitää...
Viestejä: 69

Tila: Offline

RE:Terroristiksi leimaaminen(17.8.2002, 14:45)
aina kun käyn apteekissa ja ostan jotain aineita, farmaseutti kysyy: "mihin tarkoitukseen?" ja sanon että teen niillä kokeita. ikinä ei oo ollu mitään ongelmia.
IP: Tallennettu
Einstein
Kokenut kemistiViestejä: 170

Tila: Offline

RE:Terroristiksi leimaaminen(19.8.2002, 22:26)
Yritäppä ostaa vähänkin enemmän eksoottisempia kemikaaleja kuin vetyperoksidia, esim. typpihappoa, erilaisia nitraatteja, etikkahapon anhydridia (ET SAA!) jne...listaa voi jatkaa loputtomiin...noitten kohdalla saattaavat kysellä tai vähän kattoo "ei-hyvällä-silmällä"
Hullulla halvat huvit, idiootilla ilmaiset
IP: Tallennettu
iCE
Viestejä: 48

Tila: Offline

RE:Terroristiksi leimaaminen(21.9.2002, 18:41)

Mulla on käynyt apteekissa yhden kerran niin että kun olin ostamassa injektioruiskuja, MUIHIN tarpeisiin, ilman neuloja, sanoivat että eivät myy. Kysyin miksi ja sanoivat että heidän periaatteensa/politiikka. Kaiken kukkuraksi tämän asian ilmoittaneen tädin työkollega, mies, ojensi ystävällisesti ja ymmärtäväisesti jonkin Huumeista Irti -organisaation kortin ja sanoi että tuolta niitä saa ilmaiseksi.... PERKELE! Vaikka ilmoitin että korttia en tarvitse enkä sen puoleen neulojakaan niin silti; "SORI!"...

Vaikka mulla onkin pitkähkö tukka, se ei tarkoita sitä että vedän kamaa!

Ymmärrän tuon Einsteinin jutun pointin *niin* täysin....

Minä olen vasara ja maailma on naula
IP: Tallennettu
iCE
Viestejä: 48

Tila: Offline

RE:Terroristiksi leimaaminen(21.9.2002, 18:43)

Pieni lisäys vielä edelliseen; Einstein, sinullahan EI ole tuo turbaani päässä "vapaa-iltoinasi"???

Tuli vaan mieleeni josko se saattaisi hankaloittaa asioimista liikkeissä?

Minä olen vasara ja maailma on naula
IP: Tallennettu
Einstein
Kokenut kemistiViestejä: 170

Tila: Offline

RE:Terroristiksi leimaaminen(21.9.2002, 19:44)
Heh Ei nyt sentään mulla tuollaista ole, eikä tuota partaakaan. Yks Joona taiteili ton mun ajokorttikuvasta ja lisäs noi turbaanin ja viikset ja parran Jotenkin tuo vain kuvastaa hyvin minua...
Hullulla halvat huvit, idiootilla ilmaiset
IP: Tallennettu

Pystyttänyt Einstein
Copyright © 2001-2002 Vaakku Productions